2012-02-29

There are so many things I'm not

Hejhej, det är en vecka sen och det är jag medveten om.

Skolan löper på, leimt i kubik just nu. Nästan bara skittråkiga ämnen. Kemin speciellt får mig inte riktigt att längta efter mer inte. Har ridit två dagar i rad, har väl gått sådär. Kändes nog att man inte ridit på över en vecka, tänk att vanan så snabbt far :D Blev till och med lite hoppning med Anki faktiskt. Men först satt jag i princip där som en hög, det var först i slutet som jag fick det att fungera. Bättre det än inget! Idag har jag varit ledig, förutom att jag följde med Emilia och Annica till CityGold, Emilia skulle ta två hål till i öronen till, och jag kunde inte motstå ;) Så nu har jag ett till i vänster öra! Gött, har varit sugen på det ett tag. Jobbigt bara att måsta ha det nu i 6 veckor utan att få ta bort det. Vi insåg också att det låter extremt fel att säga "Det kostar 10 euro per hål".

Annars har jag också vegevecka/tid nu. Har funderat superlänge på att bli rödköttsvegetarian, alltså att inte äta ko, gris, lamm osv. men ändå äta kycklig och kalkon ibland och fisk regelbundet. Så om detta går bra, vilket det har gjort nu i hela FYRA (extremlänge) dagar, så tänker jag fortsätta. Har stora problem med att äta framförallt ko och gris, har haft det länge. Känner mig så skyldig. Men det är lite irriterande att allt som gelatin och sånt också direkt måste skäras bort i så fall.


6889307529_3675e30abb_z_large
är förvånad över hur gott det kan var med grönsaker

Just nu sitter jag och smider planer, och lyssnar på One Republic. Kan inte hjälpa min fetish på deras musik.

Långt inlägg, hoppas ni är stolta över mej.

3 kommentarer:

  1. int måst man ju va absolut vegetarian, om du menar gelatinet :) egentligen e de ju ganska dumt att man ska va sådär helt eller int alls vege, för de e ju allti bättre ju mindre kött man äter.. ja ha typ nu börja me att bestämma att ja allti äter vege i skolan, de e ju int ti någo extra besvär o känns ändå bättre :)

    SvaraRadera
  2. Ja tycker också att man eller jag känner mig jävlig då jag lämnar ganska ofta kött kvar liksom, dedär sjure ha måsta dö å sen äter man ändå int upp de.. så sorligt egentligen. Fisk e annors bäst ;)

    SvaraRadera
  3. Hedda: Joo ja tänkte också att om ja int orkar me allt att fixa hemma och så så gör jag så att jag alltid äter vege iaf i skolan :) Jag känner mig bara så jäävla nöjd när jag lämnar bort allt som ens påminner om kött :D

    SvaraRadera